PHENOM Pro

Phenom Pro

De PHENOM Pro desktop SEM is uitgerust met een heldere CeB6 electronen-bron met lange levensduur. Hierdoor kunnen met een minimum aan gebruiker-interventie hoge-resolutie SEM beelden gemaakt worden. De combinatie van backscatter detector (BSD) en de bijhorende hard- en software zorgen voor een niet eerder geziene signaal/ruis verhouding op een grote variëteit van monsters. Voor topografische karakterisatie kan gebruikt gemaakt worden van de optionele secondary electron detector (SE).

De PHENOM Pro kan geupgraded worden met het ProSuite applicatie platform. ProSuite biedt een range van software applicaties voor automatische data collectie en beeldverwerking, waaronder FiberMetric (automatiche metingen en classificatie van vezels en filters), 3D ruwheidsmeting, automatische beeldmapping en ParticleMetric voor automatische meting en classificatie van de vorm en grootte van deeltjes.

Speciale monsterhouders voor het eenvoudig laden van elk type monster van lange rechte objecten tot vochtige biomaterialen.

  • Veelzijdige desktop SEM met een grote range aan modulaire software en hardware opties
  • Vergrotingsrange 20 x tot 150000 x
  • Resolutie < 8 nm